Du er her: Forside » Artikler » Professionel polering af din båd - til rimelige penge.

Professionel polering af din båd - til rimelige penge.Klik her for at se eksempler på polering af båd

Det er hårdt
Alle der har prøvet at polere båd ved, at det er hårdt arbejde. Ring til os, så kommer vi og polerer din båd - den bliver lige så flot, som da den kom ud fra fabrikken. Priserne ligger på 60 kr. pr. fod båd for fribord, og 60 kr. pr. fod båd for overbygning - dog undtaget skridsikker dæk. Priserne inkluderer materialer og kørsel. Der skal være vand og støm tilgængeligt ved båden.

Hvis du skal sælge din båd
I øjeblikket er det købers marked. Det betyder at hvis du skal sælge din båd, er der meget høj konkurrence. En flot poleret båd efterlader et helt andet indtryk end en mat beskidt dame. Vi gør din båd salgsklar fra a-z.

Din båd ruster!
Solens stråler, vand og snavs får bådens gelcoat til at "ruste" - oxidere. Det gør overfladen mat og ru, hvilket så igen gør at skidt, fedt og snavs sætter sig endnu mere fast.

I bund
Man kan hurtigt få en båd til at se nogenlunde ud i gelcoaten. En gang polish på en klud og gelcoaten skinner nogenlunde. Problemet er bare, at der går ikke mere end 14 dage, så er gelcoaten mat igen. Det er fordi der ikke er poleret i bund og alt den gamle oxidering ikke er fjernet. Derfor er det vigtigt at få gjort arbejdet ordentligt fra starten af.

Småridser
Småridser kan fjernes ved at polere/slibe overfladen så den er jævn igen. Derefter skal der poleres så overfladen bliver helt blank.

Den rigtige måde at gøre det på
Den rigtige måde at polere på er, at skaffe de rigtige maskiner og de rigtige polermidler. En båd der ikke har været poleret ordentligt i bund i mange år, skal f.eks. have skrappe midler - dog ikke så skrappe at det slider for meget på gelcoaten. En nyere båd skal poleres med finere midler, for ikke at ridse den blanke overflade.

Til slut skal båden have den rigtige voks med UV-filter, så den ikke bliver beskidt og slidt på et par uger.

Som udgangspunkt polerer vi kun glasfiberen/gelcoaten. Polering omfatter ikke metaller og plastik/gummidele.

Ring til os, og få en snak om hvad vi kan gøre for din båd.