Du er her: Forside » Artikler » Vi servicerer din båd - så kan du sejle!

Vi servicerer din båd - så kan du sejle!

Brug din tid på at sejle!
Der er altid noget der skal ordnes på en båd - altid. Hvis man lader for mange ting "sejle" på en båd, så hober tingene sig hurtigt op, og det kan bliver helt uoverskueligt. Men hvorfor ikke bruge tiden på at sejle i stedet for?

Alt hvad du behøver
Vi kommer og servicerer din båd. Alt fra udskiftning af spil og elektronik, til rengøring og vedligeholdelse. Vi tager din båd på land, vinterklargør den og om foråret søsætter vi den også igen - klargjort, bundmalet og poleret. Masten sætter vi selvfølgelig også på. Det eneste du skal gøre er, at slippe fortøjningerne og hygge dig på vandet.

Værdien af båden
Når du engang skal sælge din båd, så er en af de mest afgørende ting, at båden er i god stand. En potential køber kan hurtigt se om der er passet ordentligt på tingene. Så den service du køber hos os, kan hurtigt være sparet ind ved salg af båden. Desuden lyder det heller ikke helt dumt, at ens båd er blevet passet af et professionelt marinefirma.

Salgsklargøring
Hvis du står for at skulle sælge din båd, kan du med fordel kontakte os. Vi kommer ned og vurderer hvilke ting der skal laves for, at salget af din båd går hurtigt og at du får den rigtige pris. Derefter kan vi lave de aftalte ting.

Udstyr
Vi leverer bådtilbehør, maling, sikkerhed og elektronik til meget rimelige priser. Når vi nu er igang, så monterer vi også udstyret og elektronikken for dig.

Ring til os og lad os tale om hvad du har brug for.