Du er her: Forside » Artikler » Transport af båd - indland og udland

Transport af båd - indland og udlandHvis du ikke har tid, lyst eller erfaring til at sejle din båd ud eller hjem, så er det en god ide at lade professionelle sørge for transporten af din båd. Resen Marine sejler din båd lige derhen hvor du ønsker det - og tilbage igen.

Købt ny båd?
Hvis du har købt en ny båd, og ikke har tid eller er utryg ved at skulle sejle den hjem, så lad Resen Marine sejle den hjem for dig. Vi sørger for alt det praktiske - til en pris, som normalt er under halvdelen af, hvad det ville koste på lastbil.

Ferie
På en 3 ugers sommerferie er det begrænset hvor langt man kan sejle. Det er f.eks. ikke specielt let, at sejle til middelhavet og tilbage igen - eller Skærgården for den sags skyld, på en 3 ugers sommerferie.

Tag bilen til Skærgården, gå om bord på din båd, nyd ferien og kør hjem igen. Vi sørger for resten - selv klargøring, så din båd er ren og lækker at holde ferie i.

Og så er det billigere end en charterferie!

Over hele verden
Lige meget om du skal fra Vordingborg til København, eller fra Bogense til Hawaii, så klarer vi transporten af din båd. Det eneste vi kræver er, at din båd er sødygtig og i passende stand til turen.

Ring og få en snak med os om transport af din båd.